3-dagers ridetur / rideleir

 Tur nr 3 starter fra Beitostølen og vi rir over Heklefjell mot Bygdin. En fin utsiktsetappe. Vi avslutter dagen med en frisk galopp på sandstranden ved Bygdin.

Dag 2 går til Haugseter på Jotunheimveien før lunsj i små grupper (4-5 ryttere). Her er det fine muligheter for trav og galopp. Etter lunsj tar vi en fjelltur opp mot Urekkollen.

Dag 3 går over demningen på Vinstervann, gjennom Langsua nasjonalpark og ned mot Beitostølen.

Det blir avslutningsmiddag på Jotnetunet.

Tur 6 

Her starter vi fra Beitostølen og rir over Heklefjell mot Bygdin.

En fin utsiktsetappe. Vi avslutter med en frisk galopp på sandstranden ved Bygdin.

Dag 2 går opp mot Valdresflya i høyfjellstereng og vi runder ned mot Haugseter hvor vi tar lunsj. Etter lunsj er det ridning i grupper (4-5 ryttere) langs Jotunheimveien til Okshovdstølen. Her går hestene om natten og deltagerne blir fraktet til Bessheim.

Dag 3 Starter vi på Okshovdstølen og krysser Valdresflya til Bessheim. rast i Heimdalsmunnen og vi krysser det vakre partiet ved Nedre Leirungen.

Avslutningsmiddag på Bessheim.

Tur 7

Her starter vi på Bessheim. (Frammøte på Beitostølen og felles transport over til Bessheim 18.07 kl 18.00)

Dag 1 rir vi opp gjennom Brurskaret og over til Heimdalen hvor vi har lunsj. Turen går videre til Okshovdstølen der hestene skal gå. Deltagerne blir transportert tilbake til Bessheim for middag og overnatting.

Dag 2 rir vi en fin fjelltur nord for Vinstervann, opp på Urekkollen og til Haugseter der vi har lunsj. Etter lunsj rir vi i grupper (4-5 ryttere sammen) langs Jotunheimveien til Bygdin. Her er det fine muligheter for trav og galopp.

Dag 3 starter med en galopp på sandstranden ved Bygdin før vi rir over Heklefjell og setter kursen mot Beitostølen. Avslutningsmiddag på Jotnetunet.

Fjellrittet

Torgeir Svalesen, Beitovegen 128, 2950 Skammestein
e-post: post@fjellrittet.no MOB: 91 18 55 03